Je bent hier:

Groot aanbod gedistilleerd

Unieke drankverkoop

Meer dan 500 whisky’s

Vanille Vodka is ideaal als shot of in een cocktail

Waarom gewone vodka drinken als je kunt kiezen voor vanille vodka? De heerlijke afdronk van een vodka, maar dan iets soepeler. Je koopt deze vodka eenvoudig via Knol Drankenservice in Almelo. Je kunt deze drank puur te drinken of in een cocktail verwerken. Een van de bekendste cocktails is de Pornstar Martini. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is deze vanille vodka en wat limoen- en passievruchtsap. Ook heb je het eiwit van een ei nodig om de cocktail steviger te maken.

Vanille vodka van Absolut met een vleugje chocolade, butterscotch en karamel

Onze vanille vodka is van het welbekende Zweedse merk Absolut. Na Smirnoff en Bacardi is Absolut het grootste drankmerk op aarde. Kenmerkend aan dit merk is dat alle vodka’s nog steeds worden geproduceerd in Zweden, met ingrediënten uit de regio rondom het dorp Åhus. Dat geldt ook voor deze vanille vodka. Naast de vanille-extracten herken je ook andere ingrediënten in deze vanille vodka. Je ruikt bijvoorbeeld een rijke, robuuste geur met elementen van chocolade en butterscotch. Ook in de smaak keren al die elementen terug. In de afdronk proef je wellicht zelfs een vleugje karamel. Aangezien het een vanille vodka is, blijft de smaak van vanille het langste hangen. Voor deze en andere soorten vodka bekijk je online ons assortiment. Je vindt bijvoorbeeld ook de exclusieve Gold Dry wodka.

Bestel online en geniet van topdranken

Vanilla vodka is een ideale drank voor zoetekauwen. Je vindt in ons assortiment online of in Almelo ook andere toegankelijke dranken, zoals Martini Bellini. Voor liefhebbers van sterke dranken vind je onder andere Jura Malt Whiskey. Zo koop je bij ons voor ieder wat wils. Plaats je bestelling of neem contact met ons op als je vragen hebt.