Je bent hier:

Groot aanbod gedistilleerd

Unieke drankverkoop

Meer dan 500 whisky’s

Pure Beek jenever

Beek distilleert zowel oude als jonge jenever. Deze distilleerderij bestaat pas sinds 2017, maar de kwaliteit is daardoor zeker niet minder. Beek gebruikt namelijk enkel de beste grondstoffen die er zijn. Je vindt verschillende jenevers van dit topmerk in ons assortiment. Koop diverse soorten jenever van Beek via Knol Drankenservice uit Almelo.

Beek distilleert jenever met de beste, puurste grondstoffen

Via onze webshop kun je verschillende soorten jenever online bestellen. Zo vind je bijvoorbeeld hoogwaardige jenever van distilleerderij Beek. De oprichter, Jan Beek, wil dranken maken die zo puur mogelijk zijn op basis van de allerbeste grondstoffen. Bij ons koop je onder andere de oude jenever die minimaal een jaar lang gerijpt is. Dit recept is een ode aan vroeger, met jeneverbes, kaneel en zoethout. De jonge rogge jenever is geheel gestookt van rogge met jeneverbes, anijszaad en zoethoutwortel. Ben je niet op zoek naar een specifiek merk? De oude jenever van Bokma is ook een uitstekende keuze uit ons assortiment.

Probeer deze nieuwe jenever

De jenever van Beek is, dankzij de hoogwaardige ingrediënten, van uitstekende kwaliteit. Je vindt bij Knol Drankenservice in Almelo zowel oude als jonge jenever van dit nieuwe merk. Koop ze in onze winkel of bestel eenvoudig online. Heb je behoefte aan extra informatie? Vul dan ons contactformulier in.